MAANDAG: MEVROUW LIVINGSTONE OP SCHOOL

Dat was toevallig! Op de dag dat De bron enthousiast van start is gegaan met het Buurt Bruis Bronproject om de buurt nòg beter te leren kennen, dwaalde daar mevrouw Livingstone door de gangen van De bron. 

Mevrouw Livingstone, op alles voorbereid met haar regenjas, hoed en plattegrond van Amsterdam, is na een reis over de wereld hier op zoek naar een fijne buurt om in te wonen. Ze was verdwaald in onze buurt en was blij om een school tegen te komen zodat de kinderen haar konden helpen uitzoeken waar ze precies was en om haar te kunnen vertellen wat zij van hun buurt vinden. Ze was verbaasd dat de kinderen haar met plezier al zoveel konden vertellen over de straten die ze kennen en dit gaf haar al goede hoop. 
De leerlingen van De bron hebben haar beloofd om deze week tijdens het buurtproject goed onderzoek voor haar te doen, naar onder andere: waar zijn de leukste speelplekken, waar kun je goedkoop lekker eten, wat voor bijzonders is er te ontdekken in de buurt? En misschien, bedachten de kinderen, kunnen ze deze week wel een huis voor haar vinden dat te koop staat. 

Vrijdag, op de laatste dag van het project, hoopt mevrouw Livingstone te horen van de kinderen wat ze allemaal ontdekt hebben. Hoopvol en enthousiast wacht mevrouw Livingstone op hun bevindingen. Ze heeft in ieder geval een heel goed en welkom gevoel gekregen op De bron: alle kinderen lijken haar te willen helpen en zijn zelf ook erg benieuwd wat het onderzoek naar de buurt deze week gaat opleveren... Vrijdag hoort ze dit en hoopt ze te kunnen beslissen of ze in onze prachtige buurt komt wonen!


  Mevrouw Livingstone vraagt raad aan de kleuters.
Popular posts from this blog

WAAR GAAN DE BBB DAGEN DIT JAAR OVER?

WOENSDAG: VERSLAG VAN DE BUURTSAFARI (1)