DAK- OF THUISLOOS

Het daklozencentrum is naast de Nassaukerk.
Daar vangen ze dak- en thuisloze mensen op.Daklozen mensen zijn mensen die geen dak boven hun hoofd en daarom slapen ze in het park.De thuislozen mensen hebben misschien wel een huis en zijn niet arm maar ze voelen zich alleen en hebben geen vrienden en daarom komen ze naar het daklozencentrum, om een kopje koffie of een kopje thee te drinken en maken dan een praatje.De daklozen kunnen ook in de avond warm eten voor 2,50 kopen, maar soms is het gratis voor de daklozen.Als het slecht weer is geweest en hun kleren nat of vies zijn, mogen ze kleren uit de kringloopwinkel uitkiezen.En dan worden hun oude kleren gewassen.Bij sommige opvangen kan je ook douchen.Dit had allemaal een mevrouw die werkt bij een daklozencentrum vertelt. 

Groetjes Julika en Sophie uit groep 5/6



Op de Bron zijn de Buurt Bruis Bron dagen voor de tweede keer bezig.

Ik ging naar groep 5. Het is altijd heel gezellig als iets gaan doen met een ander groep. Wij gingen luisteren naar verhalen van Maike van het Woeste Westen.
Ze vertelde over het ontstaan van het Woeste Westen en daarna mochten we ook vragen stellen. Het was super interessant om te weten wat er in de buurt allemaal is en hoe het is ontstaan.
Groetjes, 
Emi van groep 5/6

Groep 3 heeft vandaag genoten van de ritmeles in de Nassaukerk. We hebben ontdekt dat je ook  met je lijf verschillende geluiden en ritmes kunt maken.



Popular posts from this blog

DONDERDAG: DANSEN IN DE CLIFFORDSTUDIO, GR. 3